Optimal hälsa? finns det?

326Träffar allt fler omkring mig som har sjukdomar, degenerativa sjukdomar och diverse åkommor. Vad som dock är sorgligt är att glada, pigga människor drabbas trots deras positivitet mm. Men jag ser ett mönster..vårt DNA men det går ju att ändra enligt forskarna.

det verkar ligga ett sk cellminne från längre tillbaka..som jag brukar säga ” kroppen kräver pay back om vi inte sett om vår fina kropp”. Detta cellminne kan ju vara utbrändhet. Känslan av misslyckande i förhållande, stor sorg etc. Detta verkar bryta ner för att sedan komma ifatt om vi inte tar hand om oss.

Även om vi försöker hålla god diet, träna, vara positiva mm så kan det ändå komma in i vår kropp. Mikroorganismer, skräp vi inte vill ha i våra kroppar. Men så fort vi känner att något inte står rätt till så måste vi lyssna in och full fart framåt. Rensa, in med näring, träna, meditera osv.

Det gäller alltså att hålla immunförsvaret starkt. Jag ska försöka hitta en någorlunda bra ”mall” som man kan göra för att göra det bästa för att optimera hälsan. Så titta in här ibland så kommer du hitta lite nyttigt för din underbara och fantastiska kropp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *