Kosttillskott

En djungel! Alla dessa kosttillskott men idag fick vi en rejäl genomgång av sortimentet på hyllorna av Dr Brian Clement. Han vet verkligen vad han pratar om. Det känns skönt att veta att det finns ”rena” kosttillskott med bra råvaror och kontrollerade så det inte finns något däri som vi inte vill ha i oss.

Tyvärr så är massor på hyllorna i våra hälsokostaffärer fulla med det vi inte vill ha i oss. Veckans läxa jag valde var Supplements exposed, The truth they don´t want you to know about vitamins, minerals and their effects on your health. Så det ska bli spännande läsning. Precis mitt område.

Har gått ner i vikt eftersom jag inte har min dagliga konsumtion av gottegott gott. Även dock jag åt upp mig innan jag åkte hit för jag visste att jag skulle tappa vikt. De kilona var tur att jag lade på mig, för de är borta.  Tränar flitigt för att bibehålla muskelmassan och jag märkte idag att jag var starkare än när jag kom. Tänkte på gorillorna som äter som vi gör nu…mm..det räcker gott och väl med det protein vi får i oss.

2 reaktion på “Kosttillskott

 1. Anneli

  Hej Margot! Låter som du har det bra där borta. Följer dig på bloggen. Tycker att det är svårt med kosttillskott. Ena dagen står det att man inte ska ta några tillskott och nästa dag vilka man ska ta. Man vet inte hur man ska göra!!!

  Svara
  1. Margot À Deild Inläggsförfattare

   Hej Anneli jag förstår precis vad du menar. Att de säger att kosttillskott inte är bra förstår jag när man vet hur mycket kemiskt, syntetiskt det framställs. Från skräp.
   Det är svårt för mig att få reda på hur dåliga de är när man själv trott att allt i hälsokosten är bra. Men tyvärr. Jag använder örter och det känns bra.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *